Installationstekniker sökes till MilDef i Rosersberg!

Installationstekniker sökes till MilDef i Rosersberg!

MilDef verkar på en global marknad med världsledande taktiska IT-lösningar. De skräddarsyr IT-produkter och system gjorda för att prestera under de tuffaste av förhållanden.

De ska nu utöka deras starka team i Stockholm med fler installationstekniker. Du erbjuds en intressant och utvecklande roll i ett branschledande bolag som är framtidsorienterat, innovativt och inne i en mycket spännande tillväxtfas.

 

Om tjänsten

Hos MilDef får du arbeta med spetsteknologi och omväxlande med mekanik, tekniska apparater och elinstallationer. Deras uppdrag skiljer sig åt över tid varför arbetet är varierande och utvecklande. Ena veckan kan det handla om serieproduktion av olika system och vid andra tillfällen skapar de helt unika system utifrån rådande situation i världen.

MilDef arbetar med alla olika typer av plattformar, objekt och anläggningar och har genomfört projekt som involverar stridsfordon, stridsbåtar, ledningscontainrar och anläggningar som ledningscentraler, simulatoranläggningar mm.

Som montör hos MilDef arbetar du nära deras konstruktörer och är inblandad i hela processen i alltifrån utformning av system till konstruktion och testning.

 

Bakgrund

Du arbetar förmodligen idag som Fordonselektriker, Fartygselektriker, Elektriker, Ledande Montör, Installatör, Eltekniker, datatekniker, Teletekniker eller Systemtekniker.

Vi lägger stor vikt vid din personliga mognad, din motivation och din vilja att leverera med kvalitet och i tid. Har du dessutom en vilja att utvecklas i din roll är vi nog rätt för varandra.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll, men det är inget krav för att lyckas i denna roll.

Du kan läsa en ritning (el och eller mekanik) och har grundläggande förståelse för el-scheman.

 

Krav:

Deras uppdrag kräver att du måste vara svensk medborgare och klarar vår säkerhetsprövning.
Resor kan förekomma i tjänsten varför körkort är ett krav


Vilka är MilDef?

Hos MilDef blir du en viktig del i ett positivt och innovativt team, i ett internationellt bolag i stark tillväxt som fokuserar på kunderna och är extremt kvalitetsmedvetna.

MilDef Group verkar på en global marknad med världsledande taktiska IT-lösningar. Man digitaliserar världen, specifikt där mycket står på spel, kraven är som hårdast och där tekniken måste vara oslagbar.

Ambition är att vara den mest innovativa och flexibla aktören i branschen, med en kombination av högpresterande produkter, enastående kundservice, lång erfarenhet inom de flesta ingenjörsdiscipliner och en företagsanda baserad på ärlighet, proaktivitet och integritet.

På MilDef letar man alltid efter passionerade, smarta och engagerade medarbetare som kan tillföra en ny dimension på vår resa mot framtiden. Hos MilDef kommer du att få de verktyg och det stöd du behöver för att växa, både i din profession och som person.

Mildef strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Region

Upplands Väsby i Stockholms län

Kontaktperson

Filip Sörensen
Konsultchef
Skicka mail
0735251064

Om Aura Personal

Aura Personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.Om du redan har en profil hos Aura Personal kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.