Montör sökes Södra delen av Stockholm!

Vi söker just nu flera montörer till ett av våra väletablerade företag


Arbetsuppgifter:
Som montör hos oss kommer dina huvudsakliga uppgifter vara montering och installations av nya system, samt underhåll och service av IT-utrustning. Arbetet kommer utgå från vår kunds huvudkontor, där en del arbete förekommer, men du kommer också åka i väg till olika delar av Stockholms län.


Din profil:
Du har erfarenhet av el och IT-installationer helst inom fordon, eller annan erfarenhet med liknade kompetenser. Du tycker om problemlösning och har förståelse för hur system fungerar tillsammans. Det är viktigt att du kan vara flexibel och har möjlighet till att resa bort under kortare perioder. B -körkort är ett krav.


Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: el , fordon , montör, IT, nätverk

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Alexis Camacho
Konsultchef
0765-89 00 07

Om Aura Personal

Aura Personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.



Om du redan har en profil hos Aura Personal kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.