Inköpare sökes till kund i Stockholm

Vill du vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som noggrann, kommunikativ och strukturerad? Trivs du med att arbeta i team mot gemensamt uppsatta mål och i ett högt tempo? Då kan vi ha nästa tjänst för dig.

Vår kund växer och många bilar säljs dagligen från deras butiker runt om i landet, därför söker vi nu någon som vill vara delaktig i vår kunds Inköpsteam.

Det vi behöver tillsätta omgående är en Värderare/inköpare. Detta är en tjänst för dig som gillar mycket ansvar och att arbeta i ett högt tempo men allra viktigast, en person som älskar att göra affärer.

Tjänsten innefattar att möjliggöra affärer i våra största inköpskanaler så som auktioner och privatinköpsaffären där vi dagligen gör affärer. Följande så kan rollen även innebära kontakt med bilhandlare, att värdera inbytesbilar till bolagets säljare och prissättningar av försäljningsbilar mm. En bred roll med mycket ansvar men med huvudfokus att sätta priser på bilar och göra affärer.

Vi söker dig som är:
• Målmedveten
• Gillar att arbeta i grupp och mot gemensamma mål
• Drivs av att lära sig nya saker
• Har ett öga för detaljer
• Som tycker om att ha många bollar i luften
• Är stresstålig

Meriterande:
• Helst ser vi att du jobbat inom fordonsbranschen tidigare men inget måste.
• Allmän affärsinsikt i bilaffären.
• Stort intresse för bilar och gillar att följa marknadsutveckling

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Filip Sörensen på 073 525 10 64 alternativt filip.sorensen@aurapersonal.se

Omfattning: Heltidsanställning Lön: Fast lön + provision.

Arbetstider: 09.00-18.30 vardagar, helger vid behov

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Region

Solna i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid
Tillsvidare

Lön / Förmåner

Fast lön med provision

Kontaktperson

Filip Sörensen
Konsultchef
Skicka mail
0735251064

Om Aura Personal

Aura Personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.



Om du redan har en profil hos Aura Personal kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.