Skadetekniker / Plåtslagare till Akalla!

Vi söker Skadetekniker till Akalla


Huvudsakliga arbetsuppgifter


Som Skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Att självständigt söka efter information och reparationsmetoder har en avgörande betydelse för att kunna leverera säkra reparationer.

Du utför förekommande arbeten inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitet. I arbetet samverkar du med planering, bildelsrådgivare och skaderäknare för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.
En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

 

Kompetenskrav


Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot plåtslagare eller motsvarande. Det är en meriterande om du har varit i en liknande befattning.
B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund.
Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning och placering Hedin bil i Akalla. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ross Montazeri.

Region

Järfälla i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid

Lön / Förmåner

Fast Lön

Kontaktperson

Filip Sörensen
Konsultchef
Skicka mail
0735251064

Om Aura Personal

Aura Personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.



Om du redan har en profil hos Aura Personal kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.